Voleo bih da budem na email listi
    Vesti
POSLEDNJE VESTI

Snižena cena kase SuperCash Plus

Nabavite vrhunsku fiskalnu kasu SuperCash Plus za 150 € + PDV. Ovo je jedna od najpouzdanijih kasa na tržištu. Ne plaća se licenca za LPFR.

Geneko POS štampači GPP-60 i GPP-80

Geneko POS štampači za sva prodajna mesta koja koriste računar za izdavanje fiskalnih računa. Povezivanje preko USB-a, brzina štampe 100-160 mm/sec, automatsko sečenje papira...


 

Serija brzih industrijskih celularnih rutera Geneko GWRI

 

Geneko dobitnik Excellent SME sertifikata

Excellent SME Certificate


Sa zadovoljstvom obaveštavamo poslovne partnere da smo dobitnici Excellent SME (Small & Medium Enterprises) sertifikata koji dodeljuje Privredna komora Srbije.


Sertifikat Excellent SME je potvrda o bonitetu čija je svrha kako promovisanje uspešnih kompanija i dobre poslovne prakse koju oni neguju, tako i povećanje transparentnosti i bezbednosti poslovanja i zaštita potrošača.


Prisustvo sertifikata na web stranici kompanije svedoči o uspešnosti, odgovornosti i kredibilitetu iste. Osnova sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje poslovanja kompanije od strane bonitetne kompanije Coface.


Elektronski sertifikat Excellent SME može biti dodeljen samo onoj kompaniji koja ima ocenu Coface boniteta iznad 6, na skali od 1 do 10.

Dodatne informacije možete da potražite na sajtu Privredne komore Srbije:
 

Copyright © Geneko 2024 | website by Urban dizajn