Voleo bih da budem na email listi
    Kako preuzeti dokumentaciju?
POSLEDNJE VESTI

Snižena cena kase SuperCash Plus

Nabavite vrhunsku fiskalnu kasu SuperCash Plus za 180 € + PDV. Ovo je jedna od najpouzdanijih kasa na tržištu. Ne plaća se licenca za LPFR.

Geneko POS štampači GPP-60 i GPP-80

Geneko POS štampači za sva prodajna mesta koja koriste računar. Povezivanje preko USB-a, brzina štampe 100-160 mm/sec, automatsko sečenje papira...


 

Serija brzih industrijskih celularnih rutera Geneko GWRI

 

Kako preuzeti dokumentaciju?

Ovo uputstvo je namenjeno korisnicima Geneko proizvoda. U njemu je opisan postupak registrovanja, logovanja i preuzimanja dokumentacije i softvera sa sajta www.geneko.rs

1. Registracija/prijavljivanje

Korak 1
Ukoliko niste registrovani korisnik, u glavnom meniju pređite mišem preko naslova Podrška i pojaviće se pojaviti prozor gde se možete registrovati klikom na Registrujte se kao novi korisnik. Registrovanje se može izvršiti i preko linka Registruj se koji se nalazi iznad glavnog menija.
 
Ukoliko ste već registrovani kao korisnik, potrebno je samo da u polja Email i Lozinka unesete vaše pristupne podatke i klinkete na dugme Prijavi se. Postupak prijave je opisan u tački br. 3 ovog uputstva.
 
Ukoliko ste zaboravili lozinku, novu možete zatražiti klikom na link Zaboravili ste lozinku i unosom e-mail adrese koju ste koristili pri registraciji. Na tu e-mail adresu će vam biti poslata nova lozinka.

2. Unos podataka za registraciju

Korak 2

Nakon klika na link Registrujte se kao novi korisnik ili Registruj se, otvoriće se prozor gde je potrebno da unesete vaše podatke. Sva polja označena zvezdicom su obavezna.

U delu Proizvodi odabraćete jednu ili više grupa proizvoda za koje želite da preuzmete dokumentaciju i to tako što ćete čekirati kućice ispred njihovih naziva. 
 
Opciono, možete prihvatiti da budete na mailing listi za dobijanje e-mail obaveštenja o izabranom proizvodu; u protivnom možete poništiti već čekiranu kućicu ispred ove opcije.
 
Na kraju, kliknite na dugme Pošalji.

3. Upravljanje kontrolnom tablom korisnika

Korak 3

Ukoliko ste uspešno dovršili registraciju, pojaviće se prozor koji predstavlja vašu kontrolnu tablu i gde možete upravljati svojim nalogom.

Na levoj strani kontrolne table nalazi se deo gde možete birati dokumenta za preuzimanje (o tome više pročitajte od tačke br. 4). 
 
U sredini su vaši podaci i izbori, i tu možete izmeniti podatke i izbore nakon čega je potrebno da kliknete na dugme Sačuvaj kako bi ih sistem zapamtio.
 
Na desnoj strani se nalazi deo gde nam možete napisati komentar i poslati ga klikom na dugme Pošalji.

4. Izbor dokumentacije za određeni proizvod

Korak 4

Deo gde birate dokumenta za preuzimanje funkcioniše tako što birate sekcije odozgo na dole i to: najpre odaberete grupu proizvoda, zatim podgrupu proizvoda i na kraju sam proizvod iz podgrupe za koji želite da preuzmete dokumentaciju, kao što je objašnjeno na slici.

5. Preuzimanje dokumentacije

Korak 5

Nakon odabira proizvoda za koji želite da preuzmete dokumentaciju, u sredini ekrana će se pojaviti linkovi ka raspoloživim dokumentima za odabrani proizvod kao što je prikazano na slici.

U prikazanom primeru, odabrali smo proizvod SuperCash S. Klikom na svaki od linkova preuzimate dokument – Servisnu knjižicu ili Uputstvo za korišćenje.

6. Odjava

Korak 6

Nakon što ste preuzeli željenu dokumentaciju, možete se odjaviti klikom na link Odjavi se u zaglavlju ekrana, kao što je prikazano na slici.

Download

Uputstvo za registrovanje i logovanje korisnika i preuzimanje dokumentacije i softvera, PDF 2.3 MB

 

Copyright © Geneko 2024 | website by Urban dizajn