Voleo bih da budem na email listi
    Ostali proizvodi   Sistemi za identifikaciju Virdi

Virdi - Sistemi za identifikaciju, kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena

 

Elektronska identifikacija je već duži niz godina u upotrebi kako na svetskom tako i na domaćem tržištu i pokazala je značajne prednosti u odnosu na stare načine identifikacije poput brave i ključa. Svi elektronski sistemi zaštite prostora i objekata zasnivaju se na pouzdanoj identifikaciji osobe koja želi da pristupi tom prostoru ili objektu. Pored toga oni mogu da evidentiraju svaku pojedinačnu identifikaciju, čime se otvaraju mnoga polje primene.

 

Metod prepoznavanja otiska prsta je posebno pouzdan biometrijski metod, pošto koristi otisak prsta kao jedinstveno obeležje svake osobe što isključuje moguće manipulacije. Fingerprint uređaji rade na principu skeniranja i memorisanja otiska prsta i njegovog upoređivanja sa prstom prislonjenim na optički senzor. Čuvanje informacije o nečijem otisku prsta je relativno jednostavno i jeftino. Preciznost prepoznavanja se može podešavati na više sigurnosnih nivoa u zavisnosti od bezbednosnih zahteva korisnika.

 
Uređaji

 

Uređaji renomirane marke Virdi upotrebljavaju se za kontrolu prisustva zaposlenih i posetilaca, a takođe i za kontrolu pristupa važnim prostorijama. Identifikacija osoba koristi tehnologiju prepoznavanja otiska prsta, RF (radio frekventne) ili SC (SmartCard) kartice i lozinke. Svaki od navedenih metoda ima svoje prednosti, a korisnik može izabrati samo jedan metod ili različite kombinacije.

 

 

Softver

 

Kompanija Geneko još od 2002. godine u svojoj ponudi ima samostalno razvijen programski paket koji u kombinaciji sa uređajima za identifikaciju Virdi, služi za evidenciju radnog vremena zaposlenih. Softver se konstantno dorađuje i unapređuje kako bi što bolje odgovorio potrebama korisnika za koje je organizovana aktivna podrška. Na taj način je obezbeđen celovit sistem za identifikaciju i kontrolu radnog vremena zaposlenih.

 

 

 

Želeo bih da budem na GENEKO email listi
Molimo unesite slova onako kako su prikazana

Copyright © Geneko 2023 | website by Urban dizajn