Voleo bih da budem na email listi
    Ostali proizvodi   Specijalni terminali Olivetti

Specijalni terminali Olivetti

 

 

Specijalni namenski štampači Olivetti

 

Specijalni namenski štampači Olivetti su robustni šalterski matrični štampači namenjeni bankama, poštama i ostalim mestima na kojima se štampa dokumentacija nestandarizovanih formata.

 

Uz već dobro poznati model štampača PR2 Plus, Olivetti-jevi novi modeli specijalizovanih multifunkcionalnih namenskih štampača MB-2 i MB-2 ADF donose funkcionalnosti poput automatskog umetanja dokumenata, manipulacije ličnim kartama i štednim knjižicama kao i optičko prepoznavanje skeniranog teksta. Kompaktan dizajn novih modela štedi kancelarijski prostor i omogućava lak pristup osnovnim funkcijama štampača.

 

Velika brzina štampe i propusna moć, izdržljivost i robustnost glavne su karakteristike namenskih štampača Olivetti. Usklađeni su sa internacionalim standardima. Konekcija se ostvaruje preko USB 2.0, RS 232 ili IEEE 1284 paralelnog interfejsa.

 

Modeli:

 

 

 

Multiservisni terminali Olivetti

 

Multiservisni terminali predstavljaju celovita rešenja za prodajna mesta koja nude inovativna web rešenja i savremene funkcionalnosti poput ekrana osetljivih na dodir, ugrađene web-kamere i mikrofona, HDMI izlaza za dodatni displej i mnogo toga drugog.

 

Bilo da želite vršiti plaćanja komunalnih usluga, dopunjavati prepaid kartice, primati uplate za klađenja – Olivetti-jevi multifunkcionalni terminali su idealno rešenje za vas.

 

Veliki broj integrisanih konektora omogućavaju raznovrsno korišćenje terminala na prodajnim mestima ili za uslužne servise. Pojedini modeli uređaja mogu se priključiti na eksterni displej pomoću HDMI priključka i na njega poslati signal u visokoj rezoluciji što je posebno pogoodno za oglašavanje na displejima.

 

Modeli:

 

 

Želeo bih da budem na GENEKO email listi
Molimo unesite slova onako kako su prikazana

Copyright © Geneko 2023 | website by Urban dizajn