Voleo bih da budem na email listi
    Fiskalni uređaji i rešenja   Stari modeli fiskalnih uređaja   SuperCash S fiskalni štampač
 

SuperCash S fiskalni štampač

SuperCash S je dvostanični fiskalni štampač baziran na istoimenoj fiskalnoj kasi koja dobija funkcionalnost fiskalnog štampača prebacivanjem kase u režim rada fiskalnog štampača. Namenjen je svim tipovima prodajnih mesta koji koriste računar ili POS sistem. Uređaj koristi integrisani GPRS terminal za bežično povezivanje sa udaljenim serverom Poreske uprave i, po potrebi, serverom korisnika. Veliki broj ugrađenih priključaka služi za komunikaciju sa računarom i priključivanje bar kod čitača, fioke za novac i drugih uređaja.

 

Funkcionalnost fiskalnog štampača

 

SuperCash S odlikuju vrhunske tehničke karakteristike, jednostavna upotreba, pouzdan rad, brza i gotovo bešumna štampa fiskalnih računa. Štampač raspolaže sa internom memorijom za (9500 artikala/usluga) i OTP EPROM fiskalnom memorijom za kontrolu obračunatog poreza od strane Poreske uprave. Standardno se isporučuje sa internom baterijom koja mu omogućava autonomiju rada u slučaju nestanka eksternog napajanja.

 

GPRS komunikacija

 

Dodatna, opciona funkcija je bežična komunikacija štampača SuperCash S sa udaljenim serverom korisnika koju obezbeđuje GPRS terminal. Integrisani terminal vrši dvosmerni prenos podataka korišćenjem GPRS servisa. GPRS terminal je programabilan, potpuno upravljiv i obezbeđuje funkcije ažuriranja baze artikala, cena i količina, kao i slanje izveštaja o prodaji.

 

Glavne funkcije

 

  • Fiskalni štampač
  • Integrisani GPRS terminal
  • Podrška za daljinsko centralizovano upravljanje štampačem
Želeo bih da budem na GENEKO email listi
Molimo unesite slova onako kako su prikazana

Copyright © Geneko 2024 | website by Urban dizajn