Voleo bih da budem na email listi
    Satelitsko praćenje vozila   Usluga satelitskog praćenja vozila   Usluga Geneko FMS - Funkcije
Usluga Geneko FMS - Funkcije

Excellent SME Sertifikat

Partneri

Huawei

Olivetti

 

Usluga Geneko FMS - Funkcije

Funkcionalnosti

 

Osnovne funkcije FMS sistema

 

  • Praćenje vozila u realnom vremenu

Uvid u poziciju vozila na mapi u kretanju ili mirovanju, podaci o trenutnoj brzini vozila, vremenu i stanju opreme i uređaja na vozilu.

  • Istorija kretanja vozila

U istoriji kretanja su sačuvane sve informacije o kretanju svakog vozila iz voznog parka korisnika – precizna kilometraža, prosečna i maksimalna brzina, ukupno vreme kretanja i stajanja, vreme startovanja vozila…

  • Izveštaji

Postoji mogućnost generisanja velikog broja izveštaja o vozilu i vozačima i podešavanja automatskog slanja izveštaja putem email-a (dnevno, nedeljno ili mesečno).

  • Alarm

Dobijanje trenutnog alarma usled određenih događaja: prekoračenje brzine ili vremena provedenog u vožnji, pomeranje vozila u stanju mirovanja, startovanje vozila u nedozvoljeno vreme, ulazak ili izlazak iz određene zone (Geofence)…

  • Obaveštenja

Dobijanje obaveštenja o približavanju termina za intervencije na vozilu. Te intervencije mogu biti veliki i mali servisi, razni oblici preventivnog održavanja, registracije, atestiranja, itd.

 

 

Napredne funkcije FMS sistema

 

  • Identifikacija vozača

Identifikacija vozača pri startovanju vozila omogućava da se u svakom trenutku zna identitet vozača koji upravlja vozilom.

  • Blokada motora

Postoji mogućnost blokade startovanja vozila slanjem SMS poruke u slučaju krađe, neovlašćenog korišćenja vozila itd.

 

 

Ostale mogućnosti sistema

 

Moguće je implementirati i neke druge funkcije na zahtev korisnika npr. dobijanje uvida u trenutni nivo goriva u rezervoaru i informacije o potrošnji goriva u prethodnom periodu ukoliko je podržan određ­eni tip vozila.

 

Želeo bih da budem na GENEKO email listi
Molimo unesite slova onako kako su prikazana

Copyright © Geneko 2024 | website by Urban dizajn