Voleo bih da budem na email listi
    Satelitsko praćenje vozila   AVL uređaji Fox   Fox Advanced
Fox Advanced
Fox Easy Fox Lite

Excellent SME Sertifikat

Partneri

Huawei

Olivetti

 

Fox Advanced

Fox Advanced je AVL (Automatic Vehicle Location) uređaj koji omogućava satelitsko praćenje i nadzor vozila po definisanim parametrima kao i detekciju važnih događaja.

Podaci o vozilu prenose se preko mobilne mreže (GSM/GPRS) i Interneta što daje mogućnost korisniku da prati i kontroliše svoja vozila sa bilo kog mesta i u svakom trenutku. Uređaj je namenjen kako za privatnu, tako i za profesionalnu upotrebu – za praćenje samo jednog vozila ili čitavog voznog parka. Nadzor se obavlja putem računara ili mobilnog telefona sa internet pristupom. Korisnik preko interneta pristupa web portalu preko koga može pratiti kretanje, istoriju kretanja i sve ostale parametre svog vozila.


Uređaj se može konfigurisati daljinski putem SMS poruka ili GPRS usluge, kao i lokalno povezivanjem na serijski port. Optimizacija troškova GPRS saobraćaja se postiže dvostrukim setom parametara za rad uređaja u lokalnoj (domaćoj) mreži i romingu.

Sa Fox Advanced uređajem je moguće povezati širok spektar uređaja, uključujući merače protoka goriva, merače nivoa goriva, Euroscan i bar-kod čitač. Takođe, Fox Advanced je moguće direktno povezati na CAN magistralu vozila, što omogućava praćenje podataka koji su dostupni na ovoj magistrali. Podržan CAN standard je SAE J1939.

 

Glavne funkcije

 

  • Lociranje i praćenje vozila na mapi pomoću PC računara ili mobilnog telefona
  • Automatska kontrola stanja vozila, važnih događaja i izveštavanje
  • Istorija kretanja vozila
Želeo bih da budem na GENEKO email listi
Molimo unesite slova onako kako su prikazana

Copyright © Geneko 2024 | website by Urban dizajn