Voleo bih da budem na email listi
    Satelitsko praćenje vozila   AVL uređaji Fox   Fox Easy
 

Fox Easy

Fox Easy je AVL (Automatic Vehicle Location) uređaj koji omogućava određivanje i slanje podatka o geografskoj lokaciji vozila. Fox Easy je tehnološki napredan uređaj sa GPS/GLONASS modulom vrhunskog kvaliteta pomoću kojeg je moguće efikasno praćenje vozila putem sistema za satelitsko pozicioniranje. On omogućava nadzor vozila po definisanim parametrima kao i detekciju važnih događaja.

Fox Easy je uređaj malih dimenzija koje ga čine idealnim za one primene koje su ograničene veličinom prostora za montažu. Uređaj se isporučuje sa integrisanim GPS i GSM antenama i veoma je lak za instalaciju i upravljanje. Ima ugrađen akcelerometar za buđenje uređaja iz „sleep“ moda u slučaju da detektuje pokret. Uređaj troši veoma malo energije i isporučuje se sa različitim opcijama povezivanja na napajanje.

Podaci se između uređaja s jedne strane i računara ili mobilnog telefona sa druge strane prenose putem mobilne mreže. Dvostruki set parametara za lokalnu mobilnu mrežu i roming omogućava optimizaciju troškova prenosa podataka preko GPRS-a.

Uređaj se može napajati preko OBD II priključka i u tom slučaju se može montirati na instrument tablu vozila bez asistencije tehničkog lica. OBD II priključak je dostupan na zahtev. Uređaj se može povezat i bez OBD II priključka i u tom slučaju instalaciju mora obaviti tehničko lice.

 

Glavne funkcije

 

  • Lociranje i praćenje vozila na mapi u realnom vremenu
  • Automatska kontrola stanja vozila i važnih događaja i izveštavanje preko GPRS servisa i SMS poruka
  • Trenutna dojava neregularnog ili kritičnog stanja vozila
Želeo bih da budem na GENEKO email listi
Molimo unesite slova onako kako su prikazana

Copyright © Geneko 2024 | website by Urban dizajn