Voleo bih da budem na email listi
    Ostali proizvodi   UPS Aros   Aros On-line UPS
 

Aros On-line UPS

UPS uređaji sa on-line tehnologijom su profesionalni uređaji najviših standarda sa dvostrukom konverzijom napona i frekvencije koji obezbeđuju kompletnu zaštitu električnih potrošača od svih nepravilnosti u mrežnom naponu i smetnji koje se mogu prenositi preko električne mreže. Ova vrsta UPS uređaja proizvodi naizmenični sinusoidni napon sa stabilnom frekvencijom i štiti potrošača od svih nepravilnosti i varijacija do kojih na mreži često dolazi. Visoko frekventni PWM invertor sa IGB tranzistorima generiše stabilni izlazni napon bez obzira da li postoji mrežni napon ili ne (pretvara jednosmernu struju u naizmeničnu).

 

Svi UPS uređaji on-line tehnologije su mikroprocesorski upravljani. Kod ove serije postoji mogućnost kratkotrajnog preopterećenja do 150%, a ukoliko je preopterećenje veće ili traje suviše dugo, postoji automatska sklopka By-pass koja oslobađa UPS i direktno prosleđuje potrošačima struju iz gradske mreže bez ikakvog uticaja na nju. Ova serija uređaja takođe ima i ulazne i izlazne EMI filtere koji sprečavaju elektromagnetne smetnje. LCD displej služi za jednostavnu dijagnostiku i setovanje uređaja i omogućava korisniku da vidi kako UPS radi (preko mreže, by-pass ili na baterije), trenutno opterećenje, koliko su pune baterije i upozorava na nedostatke.

 

Postoji mogućnost dodavanja SNMP adaptera koji služi za umrežavanje UPS-a. Snabdevanje nelinearnih potrošača kao što su računari vrši se zahvaljujući krest faktoru 3:1. Baterije se mogu testirati automatski ili periodično. Power factor (faktor snage) iznosi za monofaznu 0.99, a za trofaznu struju 0.95.

 

On line uređaji sa dvostrukom konverzijom napona idealni su za zaštitu računara i servera u računarskim mrežama manje i srednje veličine, elektronskih POS sistema, medicinske i druge opreme osetljive na varijacije napona.

 

 

Modeli on-line UPS uređaja Aros:

 

 

 

 

 

Saznaj više

 

 

Želeo bih da budem na GENEKO email listi
Molimo unesite slova onako kako su prikazana

Copyright © Geneko 2024 | website by Urban dizajn